За нас

Счетоводна Академия БулМар е част от Kreston BulMar, най голямата счетоводна компания у нас, с повече от 25 офиса в София и страната, над 250 души персонал и повече от 5000 постоянни клиенти.

Kreston BulMar е представител на Kreston International, една от най-големите и авторитетни счетоводни и одиторски компании в света, в която работят над 25 000 професионалисти в повече от 125 държави по света.

Kreston BulMar налага стандартите в счетоводните услуги в България и споделя своето знание с цялата професионална общност. За последните пет години нашите експерти са публикували над 9 000 професионални статии и становища и са изнесли над 300 тематични семинара. Ние сме компания на знанието и го правим достъпно за всички.

Нашата мисия в обучението по счетоводство

Ние вярваме, че ако се повишат теоретичните знания и практическите умения на счетоводителите в България, това ще повиши престижа и оценката за счетоводната професия.

Затова нашата мисия е да подготвяме счетоводители с най-добри теоретични знания и практически умения, които постоянно да издигат авторитета на счетоводната професия и оценката за счетоводния труд.

Запиши се сега
Проверка на Сертификат

Проверете дали даден сертификат за завършено обучение в Академия Булмар е валиден