Отзиви на колеги, преминали обучението в академията

обратно
 • Гергана Тарабанова - Здравкова

  Гергана Тарабанова - Здравкова

  на 45 год., от София, УНСС – Магистър по Счетоводство и Контрол

  февруари, 2016

  Оригиналната система за ефикасно усвояване на знания и цялостната организация на учебния процес е нещо несрещано до момента от мен в досегашното ми обучение. Бих казала, че знанията се усвояват с лекота по изключително позитивен начин. Материалът за усвояване е обемен, но и много добре представен. За пръв път имах възможността да се докосна до толкова специалисти и ентусиазирани млади хора и да черпя знания от тях.

 • Соня Чобанова

  Соня Чобанова

  на 25 год., от Казанлък, УНСС – Магистър по икономика

  януари, 2016

  Месецът, през който бях част от Академия БулМар, беше изключително полезен и много приятен. Започнах с големи очаквания и силна мотивация. Служителите на компанията, и в частност менторите от Академията, са изключително отзивчиви и винаги в готовност да помогнат. Позитивната нагласа, отдадеността и професионалното им отношение са вдъхновяващи.

  Методът на обучение, заложен в програмата, изисква личен самоконтрол и мотивация, но усилията си заслужават. Обучението дава полезни, адекватни и актуални знания. Академия БулМар е мястото, където ще почерпите опит от добри специалисти и ще се почувствате като част от професионалната среда, в която работят.

 • Зоя Иванчева

  Зоя Иванчева

  на 29 год., от Плевен, Стопанска Академия  „Д. А. Ценов” Свищов – Магистър по Финансов мениджмънт

  ноември, 2015

  Стажантската програма в Академия БулМар дава възможност на младите хора да се придвижат по-бързо към постигане на качество, компетентност и прецизност в работата си. Учебникът „Практическо счетоводство”, създаден от БулМар е единствения писмен източник на счетоводна информация, която освен, че обхваща всичко най-важно за извършване на счетоводна дейност е и синтезирана и достъпна. Обучението освен полезно беше и приятно. Стажантите се чувствахме като част от реалната работна среда на млади компетентни професионалисти, които всеотдайно ни съдействаха в процеса на обучение. Възползвам се от възможността да изкажа благодарност на  създателят на програмата и всички преподаватели в Академия БулМар.

  На тези млади хора, които имат интерес към счетоводна дейност или искат да имат успешен бизнес, в която и да е област бих искала да кажа, че стажантската програма на Крестън БулМар може да им помогне да бъдат няколко крачки пред останалите участници в състезанието на живота.

 • Георги Колев

  Георги Колев

  на 22, от Стара Загора, УНСС – бакалавър по Финанси и счетоводство на английски език

  септември, 2015

  Изучавам Финанси и счетоводство на английски език в УНСС и наскоро завърших трети курс. За съжаление обаче до този момент не бях натрупал достатъчно знания и умения в областта на счетоводството, а бях сигурен, че то ще ми е много необходимо, било то, за да бъда добър счетоводител или просто да разбирам, следя и използвам умело счетоводната информация за ръководенето на моя бъдещ бизнес. Знаех за възможността, която Kreston BulMar предлагат, и реших, че лятото е перфектният момент, в който мога да посветя месец изцяло на това.

  Имах високи очаквания и те определено се оправдаха. Още първия ден бях много приятно изненадан от стимулиращата атмосфера на работа, усмихнатите и услужливи колеги и … от музиката в коридора :-).

  Програмата е наистина много интензивна и изисква пълна отдаденост и мотивация. Както учебникът, така и програмата за деня, са много добре структурирани. Учебникът съчетава теорията с много на брой практически примери на едно място, с които знанията се възприемат и запомнят по-лесно. Форматът на самостоятелна подготовка сутрин и срещи с ментори и лектори следобед за мен работеше много ефективно.

  Менторите и лекторите са не просто изключителни професионалисти, а с удоволствие се ангажират със стажантите и да отделят много време извън лекциите, за да ни обясняват материала и да ни помагат при решаването на счетоводните казуси. За мен лично те бяха и източник на мотивация.

  За един месец взех два университетски семестъра – на това му казвам алтернативно образование!

 • Игор Жеков

  Игор Жеков

  на 23, УНСС – Бакалавър по Счетоводство и Контрол

  август, 2015

  Тази година завърших УНСС със специалност Бакалавър по Счетоводство и Контрол, и реших да посетя курсовете на Академя БулМар, за да се опитам да надградя върху това, което съм научил в университета. Останах много доволен от практическата насоченост на обучението в Академията. Смея да твърдя, че менторите и лекторите на Крестън БулМар са страхотни професионалисти, които винаги бяха на разположение за въпроси и отговаряха с желание на всеки един от тях. Благодарение на тях научих изключително полезни и директно приложими в практика неща, като същевременно придобих и по-задълбочени познанията в сферите на счетоводното и данъчно-осигурителното законодателство.

  Считам че курсът е изключително подходящ за учащи студенти или току-що завършили като мен, за да дадат летящ старт на своето бъдещо кариерно развитие.

 • Метин Сали

  Метин Сали

  на 24 години, от Силистра, Икономически университет Варна – бакалавър по Счетоводство и контрол

  август, 2015

  Останах приятно изненадан от  професионалното отношение на екипа от ментори и лектори. След престоя си в Академията осъзнах, че ми бе дадена уникалната възможност да задълбоча и надградя знанията си от университета. Обучението е изключително интензивно, но същевременно и възнаграждаващо и полезно, тъй като дава реална представа за случващото се в практиката и поставя стабилна основа от знания и безценен опит за бъдещо кариерно развитие.

 • Марина Йорданова

  Марина Йорданова

  септември, 2014

  Бих искала да изразя своето възхищение от професионализма и атмосферата във офиса на Крестън Булмар. Обучението, което посещавах през последния месец беше изключително приятно и ползотворно преживяване. Хората, с които се запознах – лектори и ментори, бяха много мили и усмихнати, отговаряха с лекота и без досада на многобройните въпроси. Много добро впечатление ми направиха семинарите, на които присъствах, както и срещата с Фондация „За нашите деца“.

 • Станислава Бъзовска

  Станислава Бъзовска

  22 години, гр. Враца, УНСС, Бакалавър - Финанси

  декември, 2013

  До този момент аз имах само теоритични умения в сферата на счетоводната професия и не смея да кажа, че на базата на тях мога да поема смело по тази кариерна пътека. След участието ми в програмата на Академия Булмар вече спокойно мога да заявя "Да, това е сферата, в която искам да се развивам и да трупам опит". 

  Месецът прекаран в Крестън Булмар бе наистина изключително ефективен и полезен за мен. Благодарение на специалистите, които бяха ментори и отговаряха на всеки един казус и на изключително достъпните и професионално написани учебни материали аз успях да видя счетоводството като един нареден пъзел, от "хеликоптерен поглед".

  Всичко, което е представено в Университета е една хаотична информация, в която може да се изгубиш. На този етап един от основните проблеми на образователната система в България е именно фактът, че липсва връзката между Университетите и Работодателите, липсва практическата насоченост в голямата част от учебни дисциплини, които изучаваме. В Академия Булмар имах възможността найстина да разбера какво е това счетоводство, успях на науча същината му.

 • Баръш Муса

  Баръш Муса

  на 22 год., от град Исперих, студент по Счетоводство, 4ти курс в УНСС

  април, 2012

  Стажът в Kreston BulMar беше едно много приятно предизвикателство за мен. Смея да твърдя, че знанията които получих в рамките на един месец могат да бъдат приравнени към още едно университетско образование. Програмата е изключително практически насочена. Казусите, които се обсъждат и анализират всекидневно, са реални примери от счетоводното третиране на стопански операции.

  Стажантската програма е много добре систематизирана - предоставя се учебник, който е структуриран с голям професионализъм като в същото време е изключително достъпен и разбираем. Работи се също така и със специализиран счетоводен софтуер. Провеждат се много ценни всекидневни консултации с експерти в областта, които с голям професионализъм и отзивчивост отговарят на всички въпроси.

 • Александър Бояджиев

  Александър Бояджиев

  21 години, гр. Стара Загора, УНСС, Бакалавър - Финанси

  февруари, 2012

  На обучението в Академия БулМар гледам като на незаменима възможност. То ми даде шанс да затвърдя наученото до тук и да отворя съвсем нова страница за развитието си в счетоводната наука. Самият факт, че имаш възможност да излагаш своите въпроси пред специалисти с дългогодишен опит в професията е несравним по рода си.

  За мен стажантската програма е: Аналитична; Качествена; Теоритико-Практическа; Интензивна; Високо професионална. Да, тя е изключително полезен АКТИВ, структурирана и поднесена по един много достъпен и разбираем начин. Препоръчвам я на силно мотивирани хора, желаещи да придобият ценен опит в областта на счетоводството.