Новини от света на Академия БулМар

обратно

Резултати от обучението през август

На 14 септември завършиха обучението си курсистите от поредният випуск за годината на Академия БулМар от месец август 2015 г. Седем от десетте първоначално записалите се, имаха смелостта да се явят на финалния изпит, като средният резултат на випуска бе задоволителните 60%, но само един от явилите се успя да прескочи заветната летва от 75% - Зоя Иванчева от Плевен с резултат от 84%.

След успешното си завършване, Зоя разкри своите впечатления от престоя си в Академията:

Стажантите се чувстваме като част от реалната работна среда на млади компетентни професионалисти, които всеотдайно ни съдействат в процеса на обучение. Възползвам се от възможността да изкажа благодарност на  създателят на програмата и всички преподаватели в Академия БулМар. На тези млади хора, които имат интерес към счетоводна дейност или искат да имат успешен бизнес, в която и да е област бих искала да кажа, че стажантската програма на Крестън БулМар може да им помогне да бъдат  няколко крачки пред останалите участници в състезанието на живота.

Пълният текст от мнението на първенеца на випуска за обучението в Академията можете да прочетете на страница отзиви.

До момента Академия BulMar е обучила безплатно повече 70 курсисти за календарната година и общо над 550 млади специалисти за последните 5 години.