Новини от света на Академия БулМар

обратно

Най-ценното за мен в самия курс на обучение е, че е изключително практически насочен

Това, което разказвам на своите приятели и роднини, за обучението си в Академия БулМар е най-вече това, че всъщност самият курс на обучение е доста интензивен и изучавания материал е доста обемен, което изисква както от мен така и от колегите, с които сме в курса, доста голяма мотивация, голямо желание както и пълна отдаденост по време на обучението. Въпреки това обаче, всъщност това, което е най-ценното, за мен в самия курс на обучение е, че е изключително практически насочен и също така самата информация въпреки, че е доста обемна е много добре систематизирана . Това е много важно за всеки, който е завършил наскоро университет, който има малък или почти никакъв практически опит – това е всъщност изключително полезното в обучението на Академия БулМар. Освен това, това, което мен лично много ме изненада, е че самите лектори провеждат консултации ежедневно за всяка от разглежданите теми. Те са изключително отзивчиви и винаги са готови да ти помогнат и да ти отговорят на всеки един въпрос. Това е просто прекрасно, наистина не го очаквах и съм много доволна. 

След всяка тема изучаваме как се осъществяват самите практически осчетоводявания, което всъщност е много важно да видиш как на теория стоят нещата и как в крайна сметка практически това трябва да го покажеш. Ние разглеждаме множество казуси, които са от реалната практика и реално ти като бъдещ счетоводител ако възникне такъв казус ще знаеш как да реагираш.

Смятам, че изборът ми на обучение в Академия БулМар, чиято цел ми беше именно да надградя знанията си след университета и съответно да получа по-големи практически знания – всъщност смятат, че изборът ми бе наистина правилен. За следващите курсисти единствената препоръка е да се подготвят психически, че четенето е голямо, но смятам, че си заслужава, тъй като резултата би бил положителен.