Новини от света на Академия БулМар

обратно

Елена Николаева - Програмата е подходяща и за по-възрастни (видео отзив)

Здравейте, първо искам да кажа, че аз съм от група на Академия БулМар, която e, може би, възрастово малко над обичайната, но смятам, че тази програма е подходяща и за по-възрастни лица - в случая като мене … тези, които искат да си актуализират познанията към днешна дата или да запълнят празнини, които са имали от предходни обучения. Самата програма е много интересна, обстановката е много хубава, офиса е изключително впечатляващ - Вие в последствие ще видите тези неща. Същевременно това не е един вид ваканция – всеки, който дойде и се запише в тази програма, трябва да е наясно, че трябва да отделя минимум, минимум, поне 8 часа от деня за обучение, защото само четенето в часовете предвидени тук в този офис не са достатъчни в началото. Може би на по-късен етап няма да е толкова интензивно темпото, но препоръчвам всеки, който се запише, да бъде абсолютно отдаден на тази програма.

Хубавото е, че лекторите са практикуващи лица, винаги са отзивчиви, отговарят на абсолютно всякакви въпроси. Който дойде тук, не трябва да не се притеснява да задава въпроси по отношение на материята, която не е разбрал или не му е напълно ясна. В учебника бих препоръчала да има малко повече практически примери тук като в някои глави – примерно за стандартите за лизинга, примерите посочени в учебника са много малко от гледна точка на едната страна и в последствие възникват въпроси, които лекторите са задължени да дообяснят.

Друго, което бих могла да препоръчам е да вярват в себе си и наистина да вярват, че могат да постигнат резултат, защото условията позволяват това… Всичко останало зависи от волята на всеки. В интерес на истината съм по-скоро приятно впечатлена, защото очаквах една сурова, суха обстановка – преди съм работила в условията на счетоводен отдел, изпълнявах друга длъжност, но работих в тяхната стая и останах с едно леко мрачно усещане за тази професия, докато тук виждам, че всъщност това е много по-динамична професия и въобще не е онази суха материя, която първоначално съм си представяла.

…Удобно място на офиса като локация… Пътувам от далечно място, но нямам проблем с придвижването. Всичко е абсолютно организирано, достъпът... абсолютно всичко си има правила, които са ясно...