За нас

обратно

Kreston BulMar

Счетоводна Академия БулМар е част от Крестън БулМар, която е създадена със цел да обучава настоящите и бъдещите кадри на най-голямата счетоводна компания в България.

Крестън БулМар оперира в България от 1996 г. и вече е най-голямата счетоводна компания у нас. Днес ние разполагаме с над 25 офиса в страната, над 250 души персонал и над 4 000 постоянни клиенти.

Крестън БулМар е част от Kreston International, една от най-големите и авторитетни счетоводни и одиторски компании в света, с над 750 представителни офиси в над 110 държави, в които работят над 20 000 професионалисти.

Крестън БулМар винаги е налагал стандартите в счетоводните услуги в България и широко е споделял своето знание с цялата професионална общност. За последните пет години нашите експерти са публикували над 9 000 професионални статии и становища и са изнесли над 300 тематични семинара.

Повече за Крестън БулМар и всички наши проекти можете да научите на нашия корпоративен сайт.

В Какво Вярваме и Нашата Мисия в Обучението по Счетоводство

Ние вярваме, че ако се повишат теоретичните знания и практическите умения на счетоводителите в България, това ще повиши престижа и оценката за счетоводната професия.

Затова нашата мисия е да подготвяме счетоводители с най-добри теоретични знания и практически умения, които постоянно да издигат авторитета на счетоводната професия и оценката за счетоводния труд.